Projecten [07-06-2018]

Projecten

Per 1 september 2015 is mijn Lectoraat HRM bij Avans Hogeschool beëindigd. Op die datum ben ik met pensioen gegaan. Dat betekent echter niet dat ik ben gestopt met werken. Ik zet mijn bureau voor HRM Research voort, begeleid nog enkele promovendi en blijf voorlopig nog uitgever van het Tijdschrift voor HRM.

Een groot project voor de Politieacademie is onlangs afgerond. Ik heb een aantal commissies voorgezeten voor de benoeming van leidinggevenden bij de Academie. Ook voor de landelijke politie ben ik een aantal malen commissievoorzitter geweest en word ik nog steeds gevraagd. Erg leuk om te doen.

Het project waar ik op dit momnt de meeste tijd aan besteed is de Canon van HRM. Samen met mijn collega's Beate van der Heijden (Radboud Universiteit) en Peggy De Prins (Antwerp Management School) vorm ik de redactie van dit boek, dat in de zomer van 2019 moet gaan verschijnen bij Vakmedianet. In het boek worden vijftig concepten (en hun grondleggers) beschreven die met elkaar van belang zijn (geweest) voor de ontwikkeling van het vakgebied HRM. Aan het boek wordt meegewerkt door meer dan vijftig wetenschappers uit Nederland en Vlaanderen.