Column [18-10-2017]

En de winnaar is .....
Het blijft worstelen met de arbeidsrelaties. Sinds het einde van de jaren negentig spitst de kern zich toe op de balans tussen flexibiliteit en zekerheid: flexibiliteit voor bedrijven tegenover zekerheid voor werknemers. Ook in het Regeerakkoord is het spanningsveld weer zichtbaar.
Lees verder

Actueel

Blog voor PW.
Sinds november 2016 schrijf ik maandelijks een blog op de website PWnet.nl. Deze blog verschijnt tevens als column op mijn eigen website (zie boven).
Lees verder

Lezingen
Een van de activiteiten die mij het meeste energie geven is het houden van lezingen. De belangrijkste thema's zijn voor mij op dit moment duurzame inzetbaarheid van medewerkers en de toekomst van arbeid en HRM.
Lees verder

Accreditaties
Een van mijn activiteiten betreft de accreditatie van bachelor- en masterstudies. Als voorzitter of lid van een panel beoordeel ik of opleidingen voldoen aan de gestelde eisen en zich een geaccrediteerde opleiding mogen noemen.
Lees verder

Projecten
Per 1 september 2015 ben ik met pensioen gegaan als Lector HRM bij Avans Hogeschool. Dat wil niet zeggen dat ik toen op mijn lauweren ben gaan rusten.
Lees verder

Een stapje terug bij het Tijdschrift voor HRM
Sinds 1 januari 2017 is Marian Thunnissen mij opgevolgd als hoofdredacteur van het Tijdschrift voor HRM. Ik blijf als redacteur en uitgever verbonden aan het tijdschrift.
Lees verder

Recente publicaties

De bevordering van duurzame inzetbaarheid
De bevordering van duurzame inzetbaarheid. Verschenen in: Tijdschrift voor HRM, augustus 2017. Zie: www.tijdschriftvoorhrm.nl
Lees verder